[spb_image image=”11866″ image_size=”full-width-image-gallery” frame=”noframe” caption_pos=”hover” remove_rounded=”yes” fullwidth=”no” overflow_mode=”none” el_class=”mb0 pb0″ link_target=”_self” lightbox=”no” intro_animation=”fade-in” animation_delay=”200″ width=”1/1″ el_position=”first last”][/spb_image] [spb_text_block animation=”none” animation_delay=”0″ simplified_controls=”yes” custom_css_percentage=”no” padding_vertical=”5″ padding_horizontal=”10″ margin_vertical=”0″ custom_css=”margin-top: 0px;margin-bottom: 0px;padding-top: 5px;padding-left: 10px;padding-right: 10px;padding-bottom: 5px;” border_size=”0″ border_styling_global=”default” width=”1/1″ el_position=”first last”]

Alle Boutique…

…este un brand chic, actual si indraznet, care imbina cu success notiunile de femininitate si feminism.

In spatele numelui este stilista Alexandra Conachi, talentata, inspirata si cu un optimism molipsitor. In 2010 a decis sa vina in intampinarea nevoii femeilor de a-si gasi cu usurinta tinuta perfecta pentru un stil de viata cu un tempo rapid – asa ca a prioritizat calitatea si trendurile modei in magazinele noastre prin serii limitate, reinoite lunar.

La Alle Boutique consideram ca felul in care arati si te simti are un impact major asupra vietii tale personale si profesionale. De aceea suntem pasionate de a gasi noi produse care sa te ajute sa te simti perfect in pielea ta!

Credem cu tarie ca o noua achizitie are un efect terapeutic si creativ, si prin urmare suntem aici sa te ajutam sa iti descoperi, creezi si reinventezi stilul personal.Fie ca vrei sa cumperi online sau direct din magazinul nostru, vrem sa fim siguri ca te simti multumita si sigura pe tine. Si cand reusim acest lucru, prin suport si serviciile de styling, stim ca in acea zi ne-am atins scopul!

[/spb_text_block] [spb_blank_spacer height=”30px” width=”1/1″ el_position=”first last”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *