ATENTIE!

Magazinul activeaza atat online, cat si fizic si din acest motiv exista posibilitatea ca in momentul in care se comanda un produs online sa se vanda in acelasi timp si in magazin; in acest caz, veti fi contactat  telefonic pentru a vi se aduce la cunostinta acest lucru.

LIVRAREA LA DOMICILIU

– Transportul produselor se face prin Curier rapid oriunde in Romania.

Produsele se livreaza in Bucuresti si in judetele din tara prin intermediul unui curier rapid. Produsele ajung la destinatar sigilate si etichetate.
Produsele aflate in stoc se expediaza in maxim o zi lucratoare (luni, marti, miercuri, joi si vineri) din momentul CONFIRMARII TELEFONICE a comenzii.
CUM COMAND?

Comenzile pot fi facute pe site, telefonic la 0745 892 579 dar si pe pagina noastra de Facebook ALLE BOUTIQUE.

CUM PLATESC?

Contravaloarea produselor comandate se plateste direct curierului care livreaza produsele.
In scurt timp vom implementa si posibilitatea de plata cu cardul.

COSTURI LIVRARE:

Pentru livrari in judetele din tara: 18 lei/colet  (in cazul in care adresa de destinatie nu are km suplimentari fata de rutele firmei de curierat)
ATENTIE!!! Comenzile facute in zilele de vineri (dupa ora 18) , sambata si duminica vor fi expediate in ziua de LUNI (a saptamanii urmatoare)!

ALLE BOUTIQUE nu poate fi responsabil pentru prejudicii cauzate de intarzieri in livrarea comenzilor din cauza unor factori externi: conditii meteo deosebite, accidente rutiere, greve, calamitati, manifestari de strada sau alte situatii speciale ce ar putea impiedica curierul rapid sa livreze la timp, fapt pentru care ALLE BOUTIQUE nu va plati despagubiri pentru prejudiciile create de nelivrarea la timp a produselor.